Film

Boondock Saints

Boondock Saints

Den faldt jeg pladask for – den stod på hylden i Stereo Studiet og så ikke ud af noget særligt, men jeg købte den alligevel. Og hvilken herlig film! Jeg var målløs over skiftet mellem forbrydelsen og ‘opklaringen’, der til sidst smelter sammen, springet i tid og sted, der gør det hele så interessant. Og så de fabelagtige karakterer som brødrene, Funny Man Rocco, Fuckass og den feminine crime investigator. Det hele falder sammen i en helhed, der gør at jeg kan se den film igen og igen – hvis ikke der var så mange andre film, jeg også skulle se.
www.imdb.com/title/tt0144117/

 

Snatch

Snatch
Same MO som Boondock med herligt spil af Brad Pitt som totalt uforståelig sigøjner-bokser (enkelte DVD-versioner har specielle undertekster til denne karakter!) og et handlingsforløb så snørklet, at man sidder med store runde øjne og venter på at sammenhængen går op for en – og det gør den heldigvis. Jeg tror den film enten falder i ‘elsker-‘ eller ‘hader-‘kategorien – jeg elsker den!
www.imdb.com/title/tt0208092/

Lock, stock and two smoking barrels
Jeg købte filmen udelukkende på titlen. Det har gjort før og er blevet slemt skuffet, det gjorde jeg ikke her. Samme koncept som de to ovenover -ikke så underligt, da det er same instruktør som Snatch… Herlig film.
www.imdb.com/title/tt0120735/

The Usual Suspects
Historiens knudrede og springende forløb inden den munder ud i en forbløffende finale – jeg måtte simpelthen se den igen i samme øjeblik jeg forlod biografen.
www.imdb.com/title/tt0114814/

Get Shorty og Be Cool
To skønne film med John Travolta som den meget tilbagelænede og hårdkogte lånehaj, der bestemmer sig for at ville ind i filmverdenen – for den er såmænd ikke så forskellig fra den verden han kom fra!
http://imdb.com/title/tt0113161/ og http://imdb.com/title/tt0377471/

 

Ung Angelina Jolie...

Hackers
Hvilken skøn film! Den er fra 1995, så den MEGET avancerede teknik virker ikke længere overbevisende. Men det er nu sjovt at se Angelina Jolie som ung… Hun spiller sammen med John Lee Miller (hvad har han ellers lavet??) og Matthew Lilliard (scooby-doo).
http://imdb.com/title/tt0113243/

Harry Potter og Føniks Ordenen
Jeg var ikke imponeret. Det var så langt den mest dystre film – og det kan den altså ikke bære. Jeg følte mig dårligt nok underholdt…
http://imdb.com/title/tt0373889/

Oceans 11 og 12 – og 13!
Rigtig dejlige film, jeg nyder dem hver gang. Samspillet mellem George Clooney og Brad Pitt er skønt; alt det de kan sige uden ord – det vækker mine lattermuskler gang på gang!
http://imdb.com/title/tt0240772/ og http://imdb.com/title/tt0349903/ – og www.imdb.com/title/tt0496806/

James Bond
Beklager, jeg er en stor og uforbedrelig 007-fan! Der ikke noget at gøre, jeg elsker filmene – dem alle sammen! Skal jeg endelig vælge en, må det blive Thunderball. Jeg derimod ikke i tvivl om at den bedste skuespiller er Sean Connery
www.imdb.com/character/ch0000007/

Star Wars
Serien er fantastisk på så mange områder, men mine favoritter er episode IV og I – Jar Jar Binks er et scoop!