|

Børn, der strejker?

SÅ TAG JER DA SAMMEN!

Ja, undskyld mig, men jeg er faktisk temmelig forarget.

Den senere tids uoverensstemmelser om det kommende velfærdssamfund gav nogle dønninger, der også ramte skoler og daginstitutioner: der var strejker og blokader.

Jeg kan forstå at voksne strejker og går i demonstrationer for at gøre opmærksom på deres utilfredshed. Jeg kan også forstå blokader af virksomheder, der kan sende dønninger ud i det omgivende samfund.

Men i denne situation oplevede jeg børn, der ‘strejkede’ ved at blive hjemme fra skole – og børn der blokerede en skole i stedet for at gå til undervisning. I min tid (og det er ikke så længe siden) hed den slags ganske enkelt PJÆK!

Tro nu ikke at jeg langer ud efter børnene her, nej det handler om forældre – eller hvad jeg nu skal kalde de idioter, der beder deres børn om at strejke og så selv går på arbejd
e! Det er for det første tåbeligt at brokke sig over en forringet undervisningssituation ved at nægte at modtage undervisning, for det andet burde forældrene da selv være gået på barrikaderne, hvis det var en vigtig sag at kæmpe for.

Men så havde de jo ikke fået deres løn… Det her rammer kun et eneste sted: børnenes undervisning – og det er da lidt tåbeligt, ikke?

Similar Posts