Så vælg dog en anden browser

Det er ikke nogen hemmelighed at man kan få alverdens skidt ind i sin computer, og alligevel har forbavsende få gjort det helt gratis trick: at skifte Internet Explorer ud med for eksempel Firefox.

Der blive postet utroligt mange penge i sikkerhedsprogrammer til computerne rundt omkring. Det er nødvendigt for at holde virus ude fra maskinen, men langt den største trussel for øjeblikket kommer fra spyware og andet malware.

Og langt de fleste af dem bliver slet ikke fanget af dit antivirusprogram. De benytter sig nemlig af teknikker, der meget ligner de ting du selv gør, når du henter ting fra nettet. Derfor lader dit antivirusprogram dig selv lave fejlene.

Grunden til at det kan lade sig gøre ligger i de sikkerhedshuller i Internet Explorer, de huller der stadigvæk er i Microsoft Windows standardbrowser.

Men det er så nemt at skifte til for eksempel Firefox. Udover den faktisk har en hel del forbedringer, så er der ikke nær så mange sikkerhedsproblemer. Med en Google Toolbar slipper man endda for irriterende popups på en nem måde – og den er ikke så klæbrig som HotBar der snarere ligner spyware!

Du kan hente din version på getfirefox.com

Similar Posts