|

Så landede NetFlix

Ved ikke helt hvad jeg skal synes om al den virak. Jeg har stadig en masse film på hylden/serveren, jeg ikke har set, men det skal da lige prøves.

Som Spotify Premium abonnent får jeg endda lov til at se med gratis resten af året. Det er godt nok en begrænset mængde film og serier vi får i DK, men det kan da kun blive bedre end at skulle zappe hver gang der kommer reklamer.

Har du for resten bemærket, at reklamerne kommer samtidig på de fleste kanaler? Så man zapper væk fra en bilreklame for blot at ende med en anden bilreklame eller tyskimporteret vaskemiddel-reklame.

Nå, skidt. Vi har allerede besluttet at nedgradere kanalpakken, for der er alt for meget skidt i den store pakke. Vi gider jo alligevel aldrig se det – og da slet ikke når man bliver afbrudt af reklamer hver 15. minut.

Kommer nok til at savne BBC Entertainment – især QI og Graham Norton , men så må jeg finde det på en anden måde.

Det er jo også muligt at se serier på YouTube. Jeg har lige givet mig i kast med et serieprojekt lavet i et samarbejde mellem Anthony E Zuiker og Symantec. Det handler (naturligvis) om cyberkriminalitet, men plottet og skuespillere er indtil videre ok. Og så er det faktisk lidt morsomt at sidde og spotte product placements. Gul har en meget dominerende plads i farvespektret i lige præcis denne serie…

 

Similar Posts