Opdatering til Windows 7

Så er det lykkedes! Jeg er sluppet af med Windows Vista og roder nu rundt i Windows 7 , for at finde alle de smarte ting – der er faktisk ikke ret mange, men til gengæld virker skidtet bare fuldstændig upåklageligt.

Som jeg skrev i Ups – min harddisk er tom?, så var jeg igennem et større forarbejde. Det skyldtes primært min egen dumhed, men der er ingen tvivl om at man gør sig selv en tjeneste ved at gå systemet igennem inden man opgraderer. Og man kan ikke opgradere direkte fra Windows XP til Windows 7, beklager. Jeg skal senere forsøge mig med min arbejds-pc, for at prøve hvor meget man kan hive med over i en ny installation – herom senere.

Brug tiden på at hente Windows 7 Upgrade Advisor, så får du at vide, hvilke åbenlyse problemer du kan løbe ind i. Og på den måde kan du på forhånd luge ud i mængden af ballade. På samme måde er der også en gennemgang af proceduren ved opgradering til Windows 7, man kan følge; uanset om man kommer fra Windows XP eller Windows Vista.

Smertefri opgradering

Efter al forarbejdet bestod opgaven i at sætte dvd’en i, starte rutinen, udfylde med licensnummer og så ellers lade maksinen passe sig selv. Der var vist nok et par spørgsmål mere, men ikke mere end det.

Det gik fuldstændig uden dramatik. For en nørd som mig, kan det faktisk godt virke lidt skuffende. Så jeg ser frem til at skulle kæmpe med at få mine maskiner med Windows Xp opgraderet!  :o)

Fredag i sommerhus

Er det fredag? Ja, det er det! Og ellers kan du lige tjekke med https://erdetfredag.dk/ Jeg sidder i et sommerhus med den udvidede familie på

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som