|

Grimme valgplakater langs vejene

Hvorfor i alverden må politikerne hænge deres reklamer op langs vejene, når  nu vi ellers er så dejlig fri for dem? Vi har en lovgivning mod billboards, de store reklameskilte langs vejene, men af en eller anden grund er politikerne fritaget for at skulle rette sig efter det.

Jeg kan til nød leve med at de hænger deres valgplakater op i lygtepælene. Jeg ikke helt forstå hvorfor de gør det, for deres plakater er jo grimme og intetsigende; det er en MEGET begrænset del af politikerne, hvis ansigt ville få mig til at stemme på dem. Jeg er faktisk mere interesseret i deres holdninger – men måsker jeg også lidt gammeldags

Men når markerne langs de store hovedfærdselsårer bliver plastret til med store bannere spændt ud over bigballer, så bliver jeg altså irriteret. Det er grimt, plakaterne er grimme og de ødelægger den skønne natur, de er placeret i. Og jeg forsøger at huske, hvilke politikere jeg har set den slags reklamer for, for de får i hvert fald ikke min stemme.

En politiker, der sætter sin egen lyst til politik op over naturen og min udsigt – dem vil jeg under ingen omstændigheder støtte!

Så kan vi ikke snart få den lov lavet om? Den har sikkert haft en god begrundelse da den blev vedtaget, men det er garanteret de færreste der kan huske den, og den er garanteret ikke længere relevant.

Ned med politikerne – eller i hvert fald deres grimme valgplakater! :o)

Similar Posts