Arne Dahl: Mistirioso

Arne Dahl Mistirioso

Arne Dahl MistiriosoJeg har læst den før, men nu lå den der på hylden til kun lille halvtredser, så jeg kom alså til at tage den med hjem. Og det var godt, jeg gjorde det!

Jeg havde fuldstændig glemt både handlingen og den fabelagtige personbeskrivelse, der snildt kan måle sig med Sjöwall/Wahlöö. Arne Dahl snor sine læsere om sin lillefinger og holder os tryllebundne af de forholdsvis almindelige overvejelser personerne i A Gruppen gør sig om den temmelig specielle opgave de er i gang med: opspor den værste seriemorder i Sveriges historie med et minimum af spor og uden samarbejdsvilje fra hverken vidner, kolleger eller mulige ofre.

– og forleden var jeg i KvicklyX igen, og så hoppede de to næste i serien op i min vogn. Det er jo kun 50 kr…

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som

Coffee beans and ground coffee

Jeg elsker mit netværk

Du har måske hørt om mine #morgenkaffemøder? Jeg skriver om dem på sociale medier med mellemrum, men derfor kan det jo sagtens forsvinde i mængderne.

Take me back in time!

Spurgte på FB om nogle af mine tidligere klassekammerater kunne huske, hvilken musik vi hørte i ungdomsklubben og dansede til, når vi holdt klassefester. Det