Workaway jorden rundt

Jeg har det sidste stykke tid aktivt brugt #workaway som en metode til at arbejde bedre kreativt. Forstået på den måde, at jeg en formiddag om ugen sidder et andet sted end på mit sædvanlige kontor.

Det er så godt nok i stedet blevet til en fast vane at jeg sidder på Ulla T, så variationen er der efterhånden ikke så meget af – men skidt med det, det virker!

Men jeg har netop opdaget, at jeg er en ren amatør på det område.

Hvad siger du til at sejler jorden rundt i en katamaran sammen med andre digitale nomader i op til et år? Et flydende kontorfællesskab?

Coboat website

Det lyder vildt, men projektet er rent faktisk sat i søen (pun intended).

Coboat er et projekt, der skal bringe 20 mennesker i tæt fællesskab, mens de arbejder og udvikler deres ideer. Se DET er vildt – og vildt fedt!

Se mere – og tilmelding! – på http://www.coboat.org/

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som

Coffee beans and ground coffee

Jeg elsker mit netværk

Du har måske hørt om mine #morgenkaffemøder? Jeg skriver om dem på sociale medier med mellemrum, men derfor kan det jo sagtens forsvinde i mængderne.

Take me back in time!

Spurgte på FB om nogle af mine tidligere klassekammerater kunne huske, hvilken musik vi hørte i ungdomsklubben og dansede til, når vi holdt klassefester. Det