Beskæftigelse: Historiedetektiv

historiedetektiv

Som historiedetektiv hjælper jeg med mellemrum virksomheder eller foreninger med at finde sig en plads på det der Interweb. Især når det gælder sociale medier, der kan man virkelig stå uden anelse om, hvordan man gebærder sig.

I langt de fleste tilfælde skal de bare have et skub i den rigtige retning, så kan de godt selv finde ud af det.

Men det er ofte lidt svært at komme i gang. Så må jeg spørge lidt ind til holdninger og værdier for at finde ud af, hvad der egentlig er det vigtigste at få formidlet.

Efter lidt snak frem og tilbage er vi blevet enige om hovedpunkterne – og som regel er det ikke de samme værdier, som står på de fine papirer hjemme i skuffen på kontoret. I de tilfælde får de besked på at gå hjem og kigge lidt på dem også. Og måske skrive dem om!

De gode historier

Det er dem, det hele handler om. Det kan de fleste ret hurtigt forstå. Men de er stadig svære at finde, hvis man ikke er så erfaren.

Det er jeg så efterhånden, for jeg har i hvert fald sjældent ved at pege i den ene eller den anden retning, hvor der ligger masser af gode, ubrugte historier og venter.

Derfor har jeg nu tilkendt mig en ny titel: Historiedetektiv!

Hjælp mig på Linkedin

For nu at gøre det lidt mere officielt og måske skabe et par små sjove historier, så har jeg nu på min Linkedinprofil oprettet og tildelt mig selv kompetencen ‘Historiedetektiv’.

Og det kunne bare være enormt skønherligt, hvis du gad og gå forbi min profil og give mig et skub på lige præcis den kompetence!  😉

Fredag i sommerhus

Er det fredag? Ja, det er det! Og ellers kan du lige tjekke med https://erdetfredag.dk/ Jeg sidder i et sommerhus med den udvidede familie på

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som