Grøn koncert = våd koncert

3283Da vi var kommet hjem fra ferien havde vi en uge, der skulle brændes af inden det var tid for i hvert fald de voksne at starte igen. For sådan lige komme i stemning tog vi en bytur og legede turister. Og her faldt vi så over en reklame for Grøn Koncert i Aalborg.

Da drengene er vilde med Nephew og de voksne gerne ville opleve TV-2 live endnu en gang, var det ikke svært at blive enige om den udgift: 4 billetter blev købt og vi så frem med spænding til søndag.

Spændingen blev dog mindre og mindre efterhånden som koncerten og regnen nærmede sig. Men da dagen oprandt ville vi trods alt afsted, billetterne var jo allerede købt og betalt.
Vi klædte os på efter vejret; regntøj, vandtæt fodtøj og medbragte både strandstole, pølsehorn og mini-pizzaer – jo, vi var klar, var vi!

3296Vi nåede frem godt en time efter start, blev parkeret og travede så det sidste stykke til pladsen. Det var tørvejr med mellemrum og der var masser af mennesker i godt humør – en del var nået til den lykkelige tilstand ved hjælp af tilsætningsstoffer og var nu ofre for en kraftig sidevind vi andre ikke kunne mærke, men de var GLADE! :-)
Vi var gået glip af Alphabeat og jeg aner stadig ikke om det er godt eller skidt, til gengæld nåede vi lige akkurat en omgang freestyle rap – det fatter jeg ikke en skid af! At man kan blive tiljublet for at kunne svine hinandens kærester, mødre eller husdyr til på vers, det går altså over min forstand; men nu er jeg jo også blevet gammel…

L.O.C. (støtte af Uso og Johnson fra B.A.N.G.E.R.S) var en positiv overraskelse, selvom vi sad ret langt væk og fulgte med på storskærm, var det stadig et setup der rykkede. Og min fod kom da også til vippe i takt et par gange.

Beth Hart var der ikke så meget ved. Hun nåede ikke rigtig ud over scenekanten, selvom hun gjorde hvad hun kunne – hun kan både råbe og skrige, svinge med håret og bande som en rigtig rockmusiker! Men numrene rørte ikke ved noget, måske er publikum bare mere til dansk musik til sådan en koncert – og det er vel egentligt et positivt træk?

3348Efter endnu en gang freestyle rap var der Ufo Yepha. Det var en rigtig aha-oplevelsen, jeg anede ikke hvem de var, men fik da indtil flere gange tænkt “Nåh, er det dem?”. Og de leverer altså en fed gang reggae-rap (jeg kom til at tænke på Natasja, æret være hendes minde – snøft) Men et godt indslag, der fik os til at gynge med, hængekøje eller ej!

Så var det tid for Nephew. Drengene tog mor med længere frem, mens jeg blev lidt tilbage og passede på vores udstyr og mine ører. Jeg er blevet lidt sart efterhånden, men klarede dog koncerten uden problemer. Jeg forsøgte mig med de gule ørepropper, men det er simpelthen hærværk. Musikoplevelse bliver fuldstændig ødelagt, det er ligesom når naboen holder fest og man ikke selv er inviteret med…
Men Simon Kvam og co. havde os i deres hule hånd og selv helt nede på de billige pladser hvor jeg stod blev der sunget med karsken bælg! Med mimik og musik gav han os alle en kæmpe oplevelse.

3292Men det var begyndt at regne for alvor, så efter Nephew gav vi op. Vi skulle jo starte på arbejde dagen efter, så der var ikke tid til at rage sig en forkølelse til. Og de mange timers småregn kombineret med den seneste times støt silen havde gjort sit. Jeg havde vand løbende ned ad nakken, fordi hatten var blevet gennemblødt og nu lod det dryppe ned på kanten af min rullekraven – og derfra blev det så fordelt ned over ryggen. Simon var også pænt våd, da han faktisk ikke havde haft hætten oppe…

Så det blev ikke til nogen TV-2 oplevelse denne gang, TRIST!

Similar Posts