Med Admind Hair til Hair Trend

I dag er jeg på messe – men det er en smule uvant, for det er nemlig en frisørmesse. Og de fleste der kender mig og mit forhold til frisure, vil sikkert undre sig over hvad jeg dog laver! :o)

Men det giver faktisk god mening, for jeg er her for at lave pr for programmet Admind. Godt nok er det ikke deres Hair version jeg har mest erfaring med, men derimod det bagvedliggende regnskabsprogram Admind Office.

Det kender til gengæld godt, for det bruger jeg selv!

Men det er skægt at se publikum til sådan en messe. Der er f.eks. en langt større del af publikum der er kvinder, en jeg er vant til fra messer. Og så er de altså shinet op til den store guldmedalje. Det er utroligt så mange smukke frisører der findes i Danmark.

Og rundt blandt gæsterne går så modeller med frisører, der er så ekstreme, at man ikke forstår at det virkelig er lavet af hår!

Fredag i sommerhus

Er det fredag? Ja, det er det! Og ellers kan du lige tjekke med https://erdetfredag.dk/ Jeg sidder i et sommerhus med den udvidede familie på

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som