#twaalbar – vi eeelsker #twaalbar

twitter-listsEn samling mennesker med det ene tilfælles at de bruger Twitter – det kan der da aldrig komme noget godt ud af?
Jo, det kan der faktisk!

En kort forklaring:
Twitter – www.twitter.com
# – hashtag, nøgleord
twaalbar – møde for for twitterbrugere i nærheden af Aalborg, på en bar

På Facebook møder man virtuelt de mennesker, man kender i forvejen. Med Twitter er det ofte mennesker, man ikke kender fra den virkelige verden – eller IRL (In Real Life) – man kommunikere med.

Derfor er der for nogen en trang til også at møde disse mennesker IRL. Man har ikke trang til at være anonym, bare fordi man er aktiv på sociale medier. For mange forholder det sig direkte modsat, de er faktisk bare sociale på mange forskellige måder.

Derfor er det lidt en tilsnigelse af mig, at postulere at #twaalbar er er “mennesker med det ene tilfælles”, for i virkeligheden har vi meget tilfælles. VI kan lide at være sammen med andre, vi vil gerne møde nye mennesker, vi er åbne overfor andre, diskuterer gerne alt mellem himmel og jord…

Og så giver det lige pludselig meget bedre mening at en sådan samling af mennesker, der stort set ikke kender hinanden, kan skabe en kakofoni af samtale efter nogen få minutter i samme rum!

Det er værd at deltage i, så er du på Twitter, så kom med næste gang!

Similar Posts