Hvorfor kan man ikke få en ordentlig bredbåndsforbindelse?

Det er mig ubegribeligt hvorfor det skal være så svært at få et ordentligt hul ud til omverdenen. Bevares, jeg kan få op til 20Mbit downstream, men det er da komplet uinteressant når den bundles med en upstream på 512kbit!

Det er stor set umuligt at få en fornuftig hastighed og det ligegyldigt, hvilket teleselskab vi snakker om. Lykkes det endelig at finde noget fornuftigt, så er der alle mulige forbehold: det er ikke sikkert at de kan holde hastigheden, der må ikke være ISDN (så ryger vores fax), kun med dynamisk ip (så ryger vores fjernadgang) osv.

Kan det virkeligt passe, at det står så sløjt til?

TDC kan levere end SHDSL (symmetrisk) med 2Mbit/2Mbit, men den vil de have 2300 for om måneden. Røveri ved højlys dag, siger jeg!

Similar Posts

2 Comments

  1. Det er ikke helt rigtigt når du skriver at det ikke er til at få en ordentlig forbindelse til omverdnen, det er vist et spørgsål om hvor i landet man bor, her i trekantsområdet er de ved at lægge kabler ned i de fleste byer så man kan vælge mellem 3 typer forbindelse 1Mbit/1Mbit, 10Mbit/10Mbit og 20Mbit/20Mbit og det enda til rimelige priser.
    Du kan se mere her: http://www.profiber.dk

  2. Det kan være ganske korrekt, men det hjælper ikke mig i Nordjylland. Og det er vel at mærke ikke langt ude på landet, men lige klods op og ned af Aalborg Flyvestation!

Comments are closed.