|

Gode råd om køb af bærbar

 1. Køb ikke for stort
  Hvis den skal være bærbar skal den være lille. 15″ er rigeligt – og 13″ er en fin skærmstørrelse, der giver mulighed for at sidde næsten alle steder og skrive, også i toget.
 2. Køb ikke for billigt
  Markedet for bærbare er præget af slagtilbud fra diverse indkøbskæder. De store producenter sætter dagsordenen med deres entry-modeller. Det er maskiner, der udelukkende er beregnet til at lokke kunderne ind i butikken, så sælgeren kan overtale dem til at købe noget bedre.
 3. Kig på garantien
  Hvis producenten kun giver 1 års garanti på den billige model, men 3 år på den er en tusse dyrere –  så kan det ikke være svært at forstå hvorfor, den er en smule dyrere.
 4. Bliv ikke blændet af tal
  Mange blive helt vilde i øjnene over at maskine har 100Gb mere end den anden. Me hvad betyder detfor dig, når du tager maskinen i brug? Skal du slæbe rundt på så mange data, for ellers kan det sikkert bedre svare sig at flytte data ud på en ekstern harddisk. Større harddisk kræver mere strøm af batteriet, vejer typisk mere og afgiver mere varme…
 5. Køb efter behov
  Hvis du bare skal surfe og skrive, så køb efter det. Skal du redigere videofilm, så køb efter dét behov – og drop enhver ide om en bærbar!

Similar Posts