|

Har du talt med dit barn idag?

Oh, yeah! Men jeg har gjort så mere end det. Med den alder ‘ungerne’ har fået, så gælder det om at gribe enhver chance.

I dag stod den på tøjkøb og storindkøb i KviklyX.

Nogen gange må man godt være ond forælder –  det har jeg været i dag.

Jeg vækkede drengene inden kl. 10 på en feriedag, dog blev det blødt en smule op med en frisktlavet cafe latte. Og måske derfor var de ikke helt umulige at overtale.

Derefter gik det nemt nok: tøj på, børste tænder og så ud i bilen. Beklager, men det er altså en lille smule morsomt at se de to rødder kæmpe om at komme først ud i bilen for at få forsædet!

Mareridt 1: Sløve billister i p-hus

Vi parkerede i Friis – endnu et mareridt med langsomme bilister, der tror der er flere point i at finde den første ledige p-plads i stedet for bare at komme fremad – og startede jagten på shorts. På første sal fandt vi et passende udvalg, der blev suppleret med strømper og en enkelt kortærmet skjorte.

Jeg er blevet for gammel til at handle i de samme butikker, så vi måtte lige en tur ud i solskinnet. Gågaden i sommervejr – elsker det! ;o)

Det blev også lige undskyldning nok til en omgang softice: en lille blandet med grov chokolade, en lille blandet med flydende og en vanille uden drys. Det forstod hun ikke en sk..d af, så jeg måtte pænt vente specifikationerne på den enkelte ordre til jeg blev spurgt. Men de smagte ok, så hun blev hurtigt tilgivet.

Nede hos C&C fandt jeg også et par shorts samt et par kameler nedsat med 40%. Det er tilbud selv jeg kan forstå!

Så kom Simon i tanke om at han manglede en sommerjakke, og stod og fumlede med en ‘pæn ældre mand’-jakke, som ikke engang jeg ville risikere at blive set i! Softcell måtte være løsningen, men vi måtte lige ud og finde noget til lidt mindre end 1.600kr …

Det lykkedes i SportMaster og vi kunne vende tilbage til p-huset og vores bil.

Mareridt 2: Betaling af parkeringsbillet.

På hvor mange måder kan man vende en billet inden den stoppes i automaten? Dem foran mig prøvede dem alle og nogen af dem to gange inden det lykkedes at få maskinen til at acceptere billetten – og tror du så ikke, de lavede same nummer med dankortet! Da de begyndte at mumle om at prøve med kontanter mistede jeg tålmodigheden og spænede op at trappen til en anden automat.
Da jeg kom ned igen efter at have betalt min egen billet, stod de stadig og fumlede…

Så gik turen over broen – det er jo sommertid – til Nørresundby og  KvicklyX. Der blev købt ind efter sedlen og hukommelsen, samt det der ikke lige stod nogen steder. Vognen blev fyldt i løbet af kort tid, og der var endda tid til at more sig over mærkværdige produkter og underlige indholdsbeskrivelser.

Indkøbet blev betalt, pakket i poser og ud i bilen igen – også denne gang med kamp om at komme på forsædet. Vel hjemme blev det hele pakket ud og lagt på plads: fryser, fjernlager, køleskab eller hvor det nu hørte hjemme.

Så jo, jeg har tilbragt 4 timers kvalitetstid med mine børn, talt med dem, diskuteret, drillet dem, hygget mig med dem. De forældre, der ikke gør den slags er efter min mening snotdumme, for det er så langt det bedste at bruge en fridag på!

Tak for en dejlig dag, drenge! ;o)

Similar Posts