Nedlagt af lidt is

Spurv på foderbrædtet
Spurv på foderbrædtet
Spurv på foderbrædtet

Jeg elsker sne!

Ja, beklager. Men når alle andre går rundt og brokker sig over kulde, forsinkede busser og manglende snerydning, så går jeg grin med et saligt smil – for pludselig er den ellers så grå vinterverden fyldt med lys igen. Og så bliver jeg glad i sindet.

Men derfor kan man jo godt blive ramt af vinterens uhensigtsmæssigheder, såsom is på vejene. Jeg skulle ind på arbejde fra min bil og trådte på noget is gemt under et meget tynd lag sne, mistede fodfæstet og landede på siden ned i en klump velhærdet sne/is.

Det trykkede mine ribben kraftigt, så nu sidder jeg helt stille og anstrenger mig for at trække vejret normalt. Det gør nemlig pisseondt, men hvis ikke jeg gør det er der meget stor risiko for at få lungebetændelse – og det har jeg altså overhovedet ikke lyst til.

Trods ondt i ribbenene, så elsker jeg altså stadig snevejr!

Fredag i sommerhus

Er det fredag? Ja, det er det! Og ellers kan du lige tjekke med https://erdetfredag.dk/ Jeg sidder i et sommerhus med den udvidede familie på

Black and white photo of silhuettes, one pointing in a direction

Han/ham

Prøv lige at finde den fornemmelse, når nogen kalder dig noget andet. Martin i stedet for Morten, Anna i stedet Anne. Eller noget nedgørende som