DF atter på jagt i populære sager

Dansk Flokparti har gjort det igen: fundet en sag, der har almen interesse i befolkningen, men hvor der ikke er risiko for at blive stillet til ansvar for noget helst. Det handler denne gang om problemer på Skats hjemmeside i forbindelse med at man kunne få lov at se resultatet af sin åropgørelse.

DF (og desværre også S) var hurtigt på banen med at det var for dååårligt, at man ikke kunne få lov at komme ind på grund af tekniske problemer hos Skat.

Det undrede mig først, at de fik taletid i nyhederne med en så tynd historie – og endnu mere at der ikke var seriøse journalister, der afslørede det tåbelige i at kaste sig over den sag som noget vigtigt! Selvfølgelig er da træls, men det gør jo ingen forskel for borgerne om der går en dag eller to mere før vi kan se om vi skal betale eller have skat retur. Pengene kommer alligevel ikke de første dage.

I stedet fik de nu altså stjålet opmærksomheden fra vigtigere emner, de vil have ministeren til at svare på spørgsmål i Folketinget – forhåbentlig går gassen af ballonen inden nogen får den geniale ide at foreslå nedsættelse af en kommission til at kulegrave problemerne på Skats hjemmeside.

En medarbejder fra Skat kom med det meget præcise svar: “Man bygger jo heller ikke motorveje efter juletrafikken!”

Og det er jo ganske vist…

Similar Posts