Rygepolitik er en by i Rusland – i hvert fald ikke på Christiansborg!

Hold fast, hvor er det dog pinligt!

De kære små i folketinget kan rent faktisk få sig til at vedtage andre regler for sig selv end for det omgivende samfund. Hvor det stort set ALLE andre steder er blevet forbudt at ryge, så tillader politikerne sig selv at ryge på deres egne kontorer. Og det på trods af at flere arbejdsgrupper og præsidiet havde anbefalet det modsatte.
Det er altså svært at se det på nogen anden måde som et meget tydeligt signal på “der gælder andre regler for os”!

Jeg forstår ganske enkelt ikke at de kan få sig til det. De lovgiver for alle andre med baggrund i, at hvis man lader rygerne få lov til at ryge – selv på enkeltmandskontorer – så går det ud over andre. Den enes frihed er den andens tvang. Men når detkomme til at sætte grænser for dem selv på ‘borgen, så gælder der et andet sæt spilleregler.

De stakkels sekretærer og rengøringsmedarbejdere der skal rydde op efter fx. Søren Krarup, de er nu tvunget til at arbejde i stanken afhans rygning og samtidig ‘nyde godt af’ hans afhængighed til rygning. Hans trang til selvhævdelse og manglende disciplin til at holde op med at ryge, udsætter de tjenende ånder omkring ham for passiv rygning.

I skulle skamme jer!

Similar Posts