Hvornår kommer de hjem?

Med to store drenge, er det nu ikke så ofte nødvendigt at aftale, hvornår de skal komme hjem, de finder de som regel selv ud af. For den yngste kommer der dog som regel et tidspunkt på, hvis det er til fest. Festerne har det med at blive ‘dumme’ sådan engang efter midnat, så det er er sjældent noget problem og ikke noget der bliver diskuteret ret meget.

Den ældste derimod har nu rundet de 18, så det må han altså selv finde ud af. Vi har en stående aftale om, at han ALTID kan ringe efter mig, uanset hvor eller hv0rnår – jeg skal nok komme og hente, men han skal ikke forvente at blive populær, hvis det viser sig at han ligeså godt kunne have taget en taxa eller natbus! Men jeg vil ikke risikere, at han har brugt de sidste penge og så vælger at gå fuld hjem langs havnen – eller synes det kunne være hurtigere at krydse fjorden på jernbanebroen!
Det ofrer jeg gerne en nattesøvn på.

Sidste gang var de begge af sted samtidigt, og da jeg skulle hente den yngste, fik den ældste også lige buddet om en afhentning. Det var ikke nødvendigt, han sørgede selv for at komme hjem, så det skulle jeg ikke bekymre mig om.

Ja,tak! Men det er kan man altså ikke bare selv bestemme. Så jeg lå og roterede i min seng indtil han kom i hel og kun lettere ophøjet tilstand kl. 4 om morgenen – og vækkeuret ringede tre timer senere!

Så nu har vi en aftale om, at hvis nu han scorer og finder et andet sted at ‘overnatte’, så sender han lige en sms, så er der måske en chance for at jeg kan falde i søvn – måske…

Similar Posts