Helstegt – god mad!

Helstegt er desværre lukket efter indlægget er skrevet – et stort tab for byens take away miljø!

Ind imellem falder jeg over de her små huller i “the time – space continuum” – steder der af den eller anden grund ikke har fulgt med tiden eller er langt forud for sin tid. Og hver gang bliver jeg lige overrasket.

Helstegt på Ved Stranden i Aalborg er et af de sjældne steder, hvor kunderne bare tørt accepterer, at de ikke nåede det denne gang!

Jeg bliver lige forundret hver gang jeg står i kø ved Helstegt. Der er et helt specielt fællesskab i den kø. Alle ved, at man står i kø for noget helt specielt – og at der er en reelt risiko for, at der ikke er nok af det gode kød.

Der er altid en for Nordjylland usædvanlig mængde af snak imellem de personer , der står i kø. Måske er det det faktum, at alle har en helt reel risiko for ikke at få noget med hjem. Men i hvert fald er snakken meget mere personlig og mere ærlig end i nogen anden kø i Nordjylland.

Jeg havde i dag fornøjelsen af at stå sidst i køen. Vel at mærke som den sidste, der var sikker på at få noget god mad med hjem.

Det betød blandt andet, at det blev min logdtil at gøre to andre selskaber opmærksom på, at de var kommer for sent. Og reaktionerne på den besked var bemærkelsesværdig.

Det første selskab var et par unge kvinder, der bare bad om lov til at få en gang pommes fritter, når der nu ikke var mere kød. Det andet selskab var en flok unge mænd, der bare accepterede at de havde været for sent ude, og derfor måtte nøjes med noget andet af en ringere kvalitet.

Hvis det er reaktionerne hos dem man må afvise, så har man fat i noget rigtigt!

Jeg har nu købt aftensmad hos Helstegt 4 gange, og kvaliteten er altid i top. Men tiden brugt på at stå i kø er bestemt heller ikke spildt. Der er en helt speciel stemning i en kø, hvor alle er klar over at der er en reeel risiko for at man ikke får det man tår i kø for….

Jeg kan kun anbefale Helstegt – også selvom du ikke får lov at smage deres mad!

Similar Posts